De voetbalschool is een vrije, eigentijdse voetbalschool voor kinderen van af 6 t/m 16 jaar. De voetbalschool is opgericht om kinderen op een leuke manier in groepsverband te leren voetballen, waarbij er gevoetbald wordt met kinderen van eigen leeftijd en niveau.

Niet alleen jongens, maar ook meisjes zijn ontzettend welkom bij onze voetbalschool! Wij streven ernaar om de kinderen op een plezierige wijze op niveau de bal aan te nemen, leren passeren en op doel te schieten.
Naast onze intensieve techniektraining is er ook aandacht voor het samenspelen, lichamelijke oefeningen en sociale vaardigheden. Daarom is de voetbalschool een goede aanvulling op de normale trainingen en wedstrijden.

Tijdens de 10-weekse van de voetbalschool worden de kinderen begeleid door enthousiaste en ervaren trainers. Trainingen kunnen gemakkelijk thuis worden doorgeoefend, zodat kinderen gek van voetbal zich extra verder kunnen ontwikkelen.

Voetbal je nu nog niet? Dan leren we het je! Iedereen is bij onze voetbalschool van harte welkom. We delen de kinderen in op niveau en trainen in kleine groepen zodat er genoeg aandacht is voor het individu!

Wanneer?

REAAL Dronten: start op 27 september 2019

Swift64′: start op 29 september 2019

Kosten:

Reaal Dronten 85,- euro voor 10 lessen. Duur: 75 minuten – (zondagochtend)
Swift 64′ 75,- euro voor 10 lessen. Duur: 60 minuten (vrijdagmiddag)