Voetbalfeestje

Op zoek naar een leuk en origineel kinderfeestje? RSVoetbalschool neemt alle zorg uit handen!

Onze feestjes zijn stoer, plezierlijk en ontzettend sportief! 
Het feestje zal ongeveer twee uur in beslag nemen, waarbij we de jarige verwelkomen met een RSVoetbalschool pakket en we met de gehele groep de jarige job toezingen. Het feestje bestaat uit een deel techniek training en een deel uit voetbalspellen, waarbij we tevens leuke prijsjes weggeven.

RSVoetbalschool zal zorg dragen dat alle benodigdheden zoals ballen en pionnen aanwezig zijn. Daarnaast zorgen wij ervoor dat er genoeg ranja aanwezig is en sluiten we af met een lekkernij voor alle kinderen.
Ga dus gerust lekker achterover hangen terwijl wij alle zorg uit handen nemen! 

Indien er meer dan 10 kinderen deelnemen aan het feestje, zal er een extra trainer aanwezig zijn. Dit doen we zodat we alle kinderen genoeg aandacht kunnen krijgen. Per kind wordt er dan een toeslag van €10,- euro berekend.

Normaliter vinden de feestjes bij de voetbalvereniging Reaal Dronten plaats, aangezien we daar meer ruimte hebben om de activiteiten/oefeningen uit te zetten. Natuurlijk is het in overleg ook mogelijk om van een andere locatie gebruik te maken, mits daar tevens genoeg ruimte is om wat spellen uit te zetten op een (gras) veld.

Meer informatie? Mail ons via rsvoetbalschool@gmail.com en wij berichten u zo snel mogelijk terug!