Voetbalschool

Trainer Robert Staarman

Robert is al vele jaren als trainer actief bij Swift ’64 en asv Dronten. Hij traint bij deze clubs verschillende jeugdteams en is daarnaast trainer bij de E1 en E2 van PEC Zwolle. Voor PEC Zwolle bezoekt hij ook andere verenigingen waar hij de visie van PEC Zwolle overbrengt aan deze clubs.

rene meulensteen
vlnr; Robert Staarman, René Meulensteen, Jacob van der Schaaf

Robert volgt de opleiding Sport en Bewegen en is in het bezit van TC3 en Loop en Coördinatietrainer. Momenteel is hij bezig met zijn TC2. Daarnaast heeft Robert de 3-daagse cursus aan de René Meulensteen Academy (voormalig Coach First Team van Manchester United en
Fullham) gevolgd.

Trainer Jacob van der Schaaf

Jacob zit ook al vele jaren in het vak en trainde van de mini’s tot aan de senioren vele teams bij Swift ’64. Daarnaast was hij bij deze club actief als techniektrainer en lid van de Technische Commissie. 6 jaar terug heeft hij zich daarnaast aangesloten als hoofdtrainer bij Voetbalschool Techniek en heeft hij daarna zijn eigen voetbalschool opgericht bij Swift ’64. Momenteel is hij trainer bij asv Dronten.

Als trainer van de René Meulensteen Academy doceerde hij bij een groot aantal verenigingen de René Meulensteen Methode.

Jacob is in het bezit van de papieren F-pupillen en Juniorentrainer. Ook doorliep hij de 1-daagse, 3-daagse en 2-daagse cursus van René Meulensteen (voormalig Coach First Team van Manchester United en Fullham)