3-DAAGSE IN DE ZOMERVAKANTIE! | Sport, spel, prijzen & FUN

Direct inschrijven? Leuk! Klik dan op DEZE link. 

In de zomervakantie is het groot feest, want RS Voetbalschool organiseert weer een sportieve 3-Daagse vol sport, spel, prijzen en FUN! 

Pashouders van de Pas van Dronten met een tegoed op de pas vanuit de gemeente, kunnen dit tegoed ook besteden voor de 3-Daagse(s). Het tegoed bij ons besteden? Dan kan er contact met ons worden opgenomen door te mailen naar rsvoetbalschool@gmail.com 

De kinderen ontvangen bij inschrijving een GRATIS Sportshirt, en onze mascotte Dolly zal de kinderen feestelijk verwelkomen.

We trainen op nieuwe voetbaltechnieken die gecombineerd zijn met spelvormen, en met onze nieuwe voetbalboarding kunnen ook de allerkleinsten onder ons op een spelende manier zich verder ontwikkelen.Er staan diverse nieuwe spellen klaar, zoals aan 6-kamp spellen, IPS pionnen, zakspringen, kruiptunnels en nog veeeeel meer! Kortom, een vakantie ook nooit te vergeten! En er zijn natuurlijk weer vele mooie prijzen te winnen!

Lunch:
En zoals de meesten inmiddels van RS voetbalschool gewend zijn staat er iedere dag een goed verzorgde lunch klaar met divers belegde broodjes en fruit. De laatste dag van de 3-Daagse trakteren we de kinderen op lekkere knakworstjes! (en er is altijd een vegetarische optie).

Indien uw zoon/dochter allergieën heeft kunt u dit aangeven bij de eerste dag van aanvang. 

Details:
Wanneer: 2-3-4 mei 
Waar: Sportpark Reaal Dronten (Muntmeesterdreef 2) 
Kosten: €89,95,- euro per deelname (lunch en drinken inbegrepen) 
Tijden: van 09:30 uur tot 15:00 uur
Nu met GRATIS Sportshirt van StudiecentrumC2

Inschrijven doe je HIER!